LinkedinCover.png

WAT MENSEN ZEGGEN

Heel nuttig gesprek. Zeer bruikbaar voor de toekomst voor deze politie studenten.
Door de open houding veel informatie kunnen krijgen over zijn verleden. De praktische tips die wij gekregen hebben over het omgaan met de jeugd zijn van groot belang.
De toenadering was zeer goed. In de toekomst zeer bruikbaar voor eventuele samenwerking.
Veel succes namens studenten van de politieacademie

- Politieacademie Apeldoorn

Wij zijn in contact gekomen met Peggy-Sue en Benjamin naar aanleiding van het programma Verslaafd waarin Peggy-Sue enkele jaren als verslavingsdeskundige interventionist in actie was te zien. 
Eén van onze familieleden is zwaar verslaafd aan Crack, Alcohol en Wiet en omdat de aanvraag voor een regulier zorgtraject vaak lang duurt terwijl de nood hoog is hebben wij gekozen voor dit particuliere traject. 
Momenteel zitten wij nog midden in het traject omdat het betreffende familielid nu in Zuid-Afrika aan het afkicken is. Vanaf het begin heeft Benjamin veel contact gehad met ons verslaafde familielid en dit was een perfecte match.  Benjamin is een jonge kerel die de taal van de verslaafde spreekt en die daardoor meteen een goed contact kreeg met ons verslaafde familielid. Dit is de basis geweest om ons familielid in de afkickkliniek te krijgen.
Benjamin is direct, open, eerlijk en zeer betrokken dat is precies wat wij allemaal nodig hadden in deze zware periode. Benjamin staat daarnaast dag en nacht klaar om te bellen of zaken te regelen en juist dat had ons verslaafde familielid (en ook wij als familie) nodig.  
Wij vinden het fijn dat het contact met Benjamin en  het team heel natuurlijk en betrokken verloopt. Wij zijn er van overtuigd dat veel andere reguliere zorgtrajecten niet de tijd en betrokkenheid hebben om daar waar nodig goede steun te geven.  Juist daarom zijn wij Benjamin en het team intens dankbaar voor alle hulp die zijn ons hebben gegeven

- Zus en zwager van een verslaafd broertje

Ik maak muziek over mijn verleden, muziek met een boodschap.
Benjamin heeft mij een kans gegeven om op te treden bij de première van zijn documentaire Van Over Leven Naar Leven, ik vertelde hem destijds dat ik ook graag wat met jeugd of mensen met verslaving wou doen qua workshops. Benjamin heeft mij geadviseerd en met de juiste mensen in contact gebracht. 
Vandaag de dag werk ik aan mijn droom, een stichting die muziek workshops aanbiedt voor jeugd en jongvolwassenen die kampen met mentale problemen denk aan bijvoorbeeld trauma,verslaving etc. Benjamin adviseert mij zo af en toe nog op de achtergrond. Ik ben hem dankbaar, hij liet zien dat hij vertrouwen had in mij en mijn idee en steunde het meteen.

Keesje (artiest)

Ik vertelde benjamin dat ik weer terug was gevallen, ik kende hem al daarvoor toen ik clean was. Toen die dat hoorde hoefde hij niet na tedenken hij praatte met me en zocht gelijk hulp voor me. Ook mijn moeder werd er goed in begeleid Benjamin had vaak contact met mij en me moeder om ons goed te begeleiden in dit traject. Hij is echt persoonlijk betrokken geweest met mij hij probeert alles om me rustig te houden in de tijd dat ik in me gebruik zat. Ik heb zelfs in me gebruik veel aan Benjamin gehad. Hij belde me vaak en ik kon hem altijd bereiken als ik er weer eens doorheen zat en op punt stond om domme keuzes te maken. Hij was altijd direct met me en zei waar het op stond hij voelde mij aan en ik hem daarom voelde het gelijk goed bij hem. Ik kreeg vrij snel al hulp en kon binnen paar weken al kliniek in. Na de kliniek belde die me gelijk om me ook buiten goed te begeleiden. Top begeleiding en hulp Dankbaar 🙌

B - Een verslaafde in herstel

Ik heb Benjamin leren kennen als vriend van mijn zoon. Mijn zoon vertelde vaak dat hij Benjamin als zijn broer zag ,omdat ze erg goed met elkaar konden en overeenkomsten hadden. Later kwam ik vanwege een terugval van mijn zoon ook in contact met Benjamin.Dit was fijn contact,omdat hij gewoon de feiten benoemden en er geen doekjes om wond. Hij heeft toen ook gelijk voor mijn zoon weer een intake en opname geregeld, waar ik natuurlijk erg blij mee was!! Ook heeft hij in de tussentijd ,voor de opname, mijn zoon begeleid. Wij hebben af en toe nog steeds contact over hoe het gaat met mijn zoon. Dit ervaar ik als zeer prettig!! Benjamin, ik weet dat jij aan het begin van jouw carrière staat, maar ik heb er alle geloof in dat dat goed gaat komen. Heel veel succes🙏🏼

 Moeder van een verslaafde zoon.

 "Mijn ervaring met Benjamin is meer dan daadkrachtig. Hij neemt het persoonlijk op en neemt ook zwaar de moeite voor me. Dat heeft me al die tijd zeker op de been gehouden. Hij was er op de momenten wanneer ik op wou geven en zorgde met zijn eigen inzicht en ervaring ervoor dat ik toch doorging! Ik leerde Benjamin kennen toen ik in op mijn rock bottom zat. Hij nam onvoorwaardelijk de moeite me dagelijks te bellen en precies de juiste snaar te raken. er werd een band gecreeerd waar ik tot de dag van vandaag nog waarde aan hecht. Dankzij zijn doorzettingsvermogen mij clean te krijgen heeft mijn familie ook doorgezet en uiteindelijk ik ook doorgezet. Ja het zat tegen, ik zat tegen maar Benjamin bleef voor me vechten. Regelde met mijn familie een interventie en wist me soms tot kwaad aan toe wel de juiste dingen te zeggen waardoor ik zelf ook niet opgaf. Drie dagen na de interventie zaten we samen in het vliegtuig op weg naar mijn herstel. Ook daar steunde hij me in me moeilijke tijden en is tot paar keer toe naar de kliniek gekomen om me de waarheid te laten zien! Dankzij hem zit ik er nu steeds beter bij en ja ik moet het zelf doen maar in de ziekte verslaving kan je het nou eenmaal niet zelf. Ik ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar en we hebben nog regelmatig contact!"

M  - Een verslaafde in herstel